Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Voka Talentcenter Studenten Krijgen Hulp Bij Studiekeuze

Voka Talentcenter: Studenten krijgen hulp bij studiekeuze

Nieuw centrum in Kortrijk biedt workshops en begeleiding

Het Voka Talentcenter in Kortrijk is een nieuw centrum dat studenten begeleidt bij hun studiekeuze. Het centrum biedt workshops en begeleiding aan om studenten te helpen de juiste studiekeuze te maken.

Het centrum is een initiatief van Voka West-Vlaanderen, de regionale werkgeversorganisatie. Voka wil met het centrum studenten helpen om de juiste studiekeuze te maken en zo de kloof tussen onderwijs en arbeidsmarkt te verkleinen.

Workshops en begeleiding

Het Voka Talentcenter biedt verschillende workshops en begeleidingstrajecten aan. Zo kunnen studenten deelnemen aan workshops over verschillende beroepen en sectoren. Ook kunnen studenten een individuele begeleidingstraject volgen, waarbij ze samen met een coach hun interesses, talenten en mogelijkheden verkennen.

Het Voka Talentcenter is gevestigd in de gebouwen van Syntra West. Het centrum is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Studenten kunnen zich inschrijven voor workshops en begeleidingstrajecten via de website van Voka West-Vlaanderen.


Komentar